Hrvatski centar za razminiranje

RSS

U Sisku sastanak s predstavnicima HUP-a

03.08.2010

U četvrtak, 29. srpnja 2010. godine, u prostorijama Hrvatskog centra za razminiranje, u Sisku, održan je sastanak predstavnika HUP- Udruga poslodavaca humanitarnog razminiranja čiji predstavnici su bili g. Željko Romić, predsjednik Izvršnog odbora Udruge, g. Mladen Džalto dopredsjednik Izvršnog odbora Udruge i g. Željko Kavran član Izvršnog odbora Udruge. Domaćini su bili gospoda Oto Jungwirth, ravnatelj HCR-a i Neven Karas, pomoćnik ravnatelja HCR-a.
Ovo je bio jedan od niza sastanaka u okviru komunikacije Hrvatskog centra za razminiranje s predstavnicima Hrvatske udruge poslodavaca- Udruge poslodavaca humanitarnog razminiranja.
Osnovna tema sastanka odnosila se na način izračuna planskih vrijednosti pojedinih projekata koje Hrvatski centar za razminiranje daje u natječaj. Razlog za raspravu o ovoj temi je da su pojedini projekti podcijenjeni u odosu na njihovu složenost i zahtijevnost.Zaključeno je da ova tema će biti i na dnevnom redu sljedećeg satanka Koordinacije socijalnih partnera u humanitarnom razminiranju koja će se održati u drugoj polovini kolovoza, kojoj će nazočiti svi zainteresirani članovi Koordinacije.

NOVOSTI

16. Međunarodno simpozij Protuminsko djelovanje 2019.

MINSKA SITUACIJA

Minski sumnjiva područja u RH:
355,60 km2

Ured za razminiranje Vlade RH
CTRO