Hrvatski centar za razminiranje

RSS

Ravnatelj HCR-a sastao se s predstavnicima Sindikata

25.11.2010

Ravnatelj Hrvatskog centra za razminiranje, gospodin Zdravko Modrušan sa suradnicima, zamjenikom ravnatelja, gospodinom Mirkom Ivanušićem i pomoćnikom ravnatelja, gospodinom Nevenom Karasom primio je u ponedjeljak 22. studenog 2010. godine delegaciju Samostalnih sindikata Hrvatske, vođenu predsjednikom, gospodinom Igorom Vukorepom i gospodinom Darkom Idžakovićem. U članstvu ovog sindikata nalazi se 18 tvrtki koje se bave poslovima humanitarnog razminiranja te djelatnici Hrvatskog centra za razminiranje i Ministarstva unutarnjih poslova.

Predstavnici Sindikata iskazali su zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom, što je ravnatelj potvrdio i iznio želje i za nastavkom uspješne suradnje kroz Koordinaciju socijalnih partnera u humanitarnom razminiranju.

Razgovaralo se i o drugim oblicima moguće suradnje kroz kontrolu kolektivnih ugovora kao i o namjeri Sindikata da na jednom mjestu sagradi spomen obilježje za sve poginule pirotehničare, čemu je ravnatelj dao potpunu podršku te najavio i održavanje sastanak s predsjednikom Novog sindikata, gospodinom Mariom Ivekovićem.

NOVOSTI

16. Međunarodno simpozij Protuminsko djelovanje 2019.

MINSKA SITUACIJA

Minski sumnjiva područja u RH:
355,60 km2

Ured za razminiranje Vlade RH
CTRO