Hrvatski centar za razminiranje

RSS

Ravnatelj HCR-a sastao se s predstavnicima „Novog sindikata“

08.12.2010

Ravnatelj Hrvatskog centra za razminiranje, gospodin Zdravko Modrušan sa suradnicima, zamjenikom ravnatelja, gospodinom Mirkom Ivanušićem i pomoćnikom ravnatelja, gospodinom Nevenom Karasom primio je u srijedu, 08. prosinca 2010. godine predstavnike „Novi sindikat“, predvođene predsjednikom, gospodinom Mariom Ivekovićem i glavnim tajnikom, gospodinom Tomislavom Kišem.

Predstavnici Sindikata iskazali su zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom, što je ravnatelj potvrdio i iznio želju za nastavkom uspješne suradnje.

U članstvu ovog sindikata nalaze se najvećim dijelom predstavnici tvrtke „Mungos razminiranje“ d.o.o. i u manjem dijelu predstavnici Hrvatskog centra za razminiranje. Sukladno članstvu, najviše se razgovaralo o tvrtki „Mungos razminiranje“ d.o.o. i njegovom trenutnom stanju. Ravnatelj HCR-a i gospodin Iveković zaključili su da je zajednički cilj da tvrtka „Mungos razminiranje“ d.o.o. bude stabilna na tržištu razminiranja.

Također, pozdravili su nastojanje da se kroz Koordinaciju socijalnih partnera u humanitarnom razminiranju razgovara i rješava aktualna problematika.

NOVOSTI

16. Međunarodno simpozij Protuminsko djelovanje 2019.

MINSKA SITUACIJA

Minski sumnjiva područja u RH:
355,60 km2

Ured za razminiranje Vlade RH
CTRO