Hrvatski centar za razminiranje

RSS

U protekloj godini više od 18 tisuća posjeta minsko-informacijskom portalu HCR-a

28.02.2011

U razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2010. godine zabilježeno je 18 026 posjeta stranicama minsko-informacijskog portala HCR-a (MIS portal). U navedenom razdoblju posjetioci su 7 745 067 puta kliknuli na sadržaje na stranici, otvorili 7 048 885 stranica, a preko 20% ih ostaje na stranici od 2 do 5 minuta.

Najviše inozemnih posjeta bilježimo iz Njemačke, Austrije, Francuske, Švicarske, Nizozemske, Češke i Mađarske te susjednih nam Slovenije i Bosne i Hercegovine, te Italije, Poljske, SAD-a, Kanade, Japana, Belgije, Ujedinjenog Kraljevstva, Finske i Rusije. Informacije s MISportala dostupne su svim korisnicima Interneta, a stanje minski sumnjivog prostora moguće je pretražiti preglednikom županije, grada, općine ili naselja. HCR poziva sve posjetioce MISportala da jave sva eventualna saznanja o novonastalim promjenama u prostoru, stanju oznaka minske opasnosti ili o lokacijama minski sumnjivih područja.

Pozivamo Vas da se registrirate i na taj način postanete registrirani korisnici koji imaju mogućnost pregleda kartografskih podloga u DOF 2 formatu.

Posjetite nas na https://misportal.hcr.hr/HCRweb/faces/intro/introduction.jspx

NOVOSTI

16. Međunarodno simpozij Protuminsko djelovanje 2019.

MINSKA SITUACIJA

Minski sumnjiva područja u RH:
365,00 km2

Ured za razminiranje Vlade RH
CTRO