Hrvatski centar za razminiranje

RSS

Održana peta sjednica Upravnog odbora Zaklade

01.03.2011

U ponedjeljak, 28. veljače 2011. godine, u Uredu Predsjednika Republike Hrvatske Stjepana Mesića (2000.- 2010. godine), održana je peta sjednica Upravnog odbora „ Hrvatska bez mina „- Zaklada za humanitarno razminiranje Hrvatske.
Predsjednik Upravnog odbora, g. Stjepan Mesić otvorio je sjednicu, komentirao zapisnik s četvrte sjednice te najavio najvažniju točku dnevnog reda, a to je Financijsko izvješće za 2010. godinu. S obzirom da je ovaj saziv Upravnog odbora Zaklade imenovan u drugoj polovici 2010. godine, samo Izvješće podijeljeno je u dva dijela. Nakon kraće rasprave članovi Odbora prihvatili su Financijsko izvješće kojeg je podnijela upraviteljica Zaklade, gđa. Đurđa Adlešič.
Kako je ovo već peta sjednica Upravnog odbora, razvidno je da je Zaklada u relativno kratkom roku održala spomenute sjednice na kojima su se, u okviru dnevnog reda, rješavala mnoga relevantna pitanja vezana uz rad Zaklade te planirane su mnoge aktivnosti, koje se odvijaju, u kojima se sakupljaju sredstva potrebita za razminiranje Republike Hrvatske.

NOVOSTI

16. Međunarodno simpozij Protuminsko djelovanje 2019.

MINSKA SITUACIJA

Minski sumnjiva područja u RH:
355,60 km2

Ured za razminiranje Vlade RH
CTRO