Hrvatski centar za razminiranje

RSS

Objavljeno javno nadmetanje za 7 projekata veličine 1,6 milijuna m2

14.05.2007

Hrvatski centar za razminiranje objavio je danas u Narodnim novinama javno nadmetanje za nabavu usluga pretraživanja i razminiranja za sedam projekata ukupne veličine 1,6 milijuna metara kvadratnih. Površine se nalaze u Karlovačkoj, Brodsko-posavskoj, Sisačko-moslavačkoj, Ličko-senjskoj, Požeško-slavonskoj i Virovitičko-podravskoj županiji. Sve navedene projekte financirati će Hrvatske šume. U Ličko-senjskoj županiji razminirati će se dvije površine, prema projektima šumski odjeli u Stajničkoj Kapeli i Šumski prostori G.J. Visočica – Razbojna draga. U Karlovačkoj županiji raditi će se na površinama u G.J. Dumanić – Ježevitar, Makovnik, Krasnica, Bosiljevac i Domačaj lug – Kovačevački lug. U Brodsko-posavskoj županiji raditi će se prema projektu pretraživanja šumskih površina i prosjeka u G.J. Prašnik kod Pivara.

Ostali projekti koji su objavljeni u ovom nadmetanju nalaze se na prostoru Posavskih šuma Šumarije Sunja u Sisačko-moslavačkoj županiji, zatim Poljanačke šume i Zapadni Papuk zvečevački, u Požeško - slavonskoj županiji i na području G.J. Djedovica – Trešnjevica, odjeli 50 i 62, u Virovitičko - podravskoj županiji.
Osim danas objavljenog nadmetanja, do 21. svibnja otvoreno je javno nadmetanje objavljeno 30. travnja za osam projekata ukupne veličine 5,2 milijuna metara kvadratnih. Površine se nalaze u Sisačko-moslavačkoj, Vukovarsko-srijemskoj, Ličko-senjskoj, Brodsko-posavskoj i Požeško-slavonskoj županiji.

NOVOSTI

16. Međunarodno simpozij Protuminsko djelovanje 2019.

MINSKA SITUACIJA

Minski sumnjiva područja u RH:
355,60 km2

Ured za razminiranje Vlade RH
CTRO