Hrvatski centar za razminiranje

RSS

U HCR-u susret s predstavnicima HUP-a

08.08.2011

U četvrtak, 04. kolovoza 2011. godine, u prostorijama Hrvatskog centra za razminiranje, domaćini, ravnatelj HCR-a g.Zdravko Modrušan, zamjenik ravnatelja g.Mirko Ivanušić te pomoćnici ravnatelja g.Neven Karas i g.Tomo Ban primili su predstavnike Hrvatske udruge poslodavaca-Udruge poslodavaca humanitarnog razminiranja, g. Željka Kavrana, predsjednika i potpredsjednika g.Dražena Novaka.
Na zahtjev HUP-a sastanak je održan s osnovnom temom koja se odnosila na trenutno stanje u razminiranju. Gosti su zahvalili na žurnom prijamu u HCR-u te izrazili zadovoljstvo s mjerama koje HCR poduzima, unatrag tri tjedna, na osiguravanju dodatnih sredstava neophodnih za održavanje kontinuiteta radova razminiranja u Hrvatskoj.
Voditeljstvo HCR-a upoznalo je goste s situacijom i perpektivom daljnjeg raspisivanja nadmetanja i raspoloživih sredstava a zaključeno je da su mnogi poslodavci u teškoj situaciji zbog pomanjkanja posla.
Na kraju satanks zaključeno je da će se u drugoj polovici kolovoza sazvati Koordinacija socijalnih partnera u humanitarnom razminiranju kada će se, osim aktualne situacije u humanitarnom razminiranju, razmatrati i modeli osiguranja financijskih sredstava za iduću, 2012. godinu.

NOVOSTI

16. Međunarodno simpozij Protuminsko djelovanje 2019.

MINSKA SITUACIJA

Minski sumnjiva područja u RH:
351,00 km2

Ured za razminiranje Vlade RH
CTRO