Hrvatski centar za razminiranje

RSS

Održan sastanak s poslodavcima i sindikatima

30.08.2011

U utorak, 30. kolovoza 2011. godine, u prostorijama Hrvatskog centra za razminiranje u Sisku, održan je sastanak s predstavnicima Hrvatske udruge poslodavaca-Udruge poslodavaca humanitarnog razminiranja g. Željkom Kavranom, predsjednikom i g. Draženom Novakom, dopredsjednikom, na njihov zahtjev. G. Igor Vukorepa predstavljao je Samostalni sindikat Hrvatske, g. Dražen Kiš, g. Mijo Gregorović, g. Drago Draženović i g. Miljenko Starman ispred Novog sindikata.
Domaćine je predvodio ravnatelj Hrvatskog centra za razminiranje g. Zdravko Modrušan uz zamjenike g. Mirka Ivanušića i g. Antu Brkljačića te pomoćnika g. Nevena Karasa.
Razmatralo se trenutno stanje u protuminskom djelovanju u Republici Hrvatskoj s posebnim osvrtom na zaposlenost kapaciteta humanitarnog razminiranja i financijsku perspektivu te na pojavu izuzetno niskih cijena u postupcima javne nabave za poslove razminiranja.
Svi nazočni su se složili da će se sa svim uoćenim problemima i zauzetim stavovima upoznati ministra unutarnjih poslova g. Tomislava Karamarka, kako bi se o njima detaljnije raspravljalo na Koordinaciji socijalnih partnera humanitarnog razminiranja koja će biti ubrzo sazvana.

NOVOSTI

16. Međunarodno simpozij Protuminsko djelovanje 2019.

MINSKA SITUACIJA

Minski sumnjiva područja u RH:
365,00 km2

Ured za razminiranje Vlade RH
CTRO