Hrvatski centar za razminiranje

RSS

Instruktori u projektu „Edukacija i informiranje poljoprivrednog stanovništva o opasnosti od mina“ na sastanku u Orahovici

21.09.2012

U petak, 21. rujna 2012. godine održan je sastanak edukatora u projektu „Edukacija i informiranje poljoprivrednog stanovništva o opasnosti od mina“, u Centru za edukaciju Gradskog društva Crvenog križa Osijek u Orahovici. Sastanak je bio posvećen pregledu dosadašnjeg i budućeg rada u okviru provođenja svih aktivnosti Projekta. Detaljan daljnji program rada instruktori su dobili na sastanku.
Nazočni su bili partneri Projekta iz „Hrvatska bez mina“ - Zaklade za humanitarno razminiranje Hrvatske, Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata, Hrvatskog centra za razminiranje i domaćina, Crvenog križa. Sastanak je sazvala mr. Vijorka Roseg, dr.med., voditeljica Odjela za zaštitu i promoviranje zdravlja, Zakladu je predstavljala gđa. Đurđa Adlešič, ravnateljica, a HCR su predstavljali zamjenik ravnatelja g. Ante Brkljačić i gđa. Marta Kovačić, savjetnica za edukaciju i koordinaciju pomoći minskim žrtvama.

NOVOSTI

16. Međunarodno simpozij Protuminsko djelovanje 2019.

MINSKA SITUACIJA

Minski sumnjiva područja u RH:
365,00 km2

Ured za razminiranje Vlade RH
CTRO