Hrvatski centar za razminiranje

RSS

Regionalna radionica o sustavima upravljanja kvalitetom

20.11.2012

Od 19.-23. studenog, 2012. godine u hotelu Matija Gubec u Stubičkim Toplicama održava se petodnevna Regionalna radionica o sustavima upravljanja kvalitetom za područje Jugoistočne Europe. Radionicu zajednički organiziraju Međunarodni ženevski centar za humanitarno razminiranje i Hrvatski centar za razminiranje, a pohađa je 30 polaznika iz nekoliko zemalja uključujući Hrvatsku.
Osnovna tema radionice je prezentacija i implementacija sustava upravljanja kvalitetom u humanitarnom razminiranju, a ostale teme o kojima će se raspravljati u slijedećih nekoliko dana su: načela i alati za upravljanje kvalitetom, standardi ISO 9000, upravljanje kvalitetom na programskoj razini, strategije upravljanja kvalitetom, revizija, praćenje i evaluacija, upravljanje projektnim ciklusom itd.
Cilj radionice je promocija primjene sustava upravljanja kvalitetom kako bi se unaprijedila učinkovitost i efikasnost organizacija i programa protuminskog djelovanja s posebnim naglaskom na uporabu alata za upravljanje kvalitetom te razumijevanje različitih pristupa upravljanju kvalitetom na organizacijskoj i programskoj razini.

NOVOSTI

16. Međunarodno simpozij Protuminsko djelovanje 2019.

MINSKA SITUACIJA

Minski sumnjiva područja u RH:
355,60 km2

Ured za razminiranje Vlade RH
CTRO