Hrvatski centar za razminiranje

RSS

POZIV PIROTEHNIČARIMA I VODITELJIMA RADILIŠTA

18.04.2013

„Hrvatski centar za razminiranje namjerava od Ministarstva unutarnjih poslova zatražiti organiziranje tečaja za izobrazbu pirotehničkih nadglednika i pirotehničkih nadzornika.
Kako bi mogli obavijestiti MUP o potencijalnom broju tečajeva koji bi se organizirali potrebna nam je informacija koliko je pirotehničara koji ispunjavaju uvjete zainteresirano za pohađanje izobrazbe za pirotehničke nadglednike, a koliko za pirotehničke nadzornike.
Uvjeti koje pirotehničar mora ispunjavati za pirotehničkog nadglednika, odnosno nadzornika navedeni su u Zakonu o humanitarnom razminiranju ( članak 58. ), dok su programi izobrazbe objavljeni u Pravilniku o izobrazbi i stručnom ispitu djelatnika u humanitarnom razminiranju (Narodne novine br. 42/07).

Ovim putem ravnatelj HCR-a poziva sve zainteresirane pirotehničare koji ispunjavaju uvjete za pohađanje izobrazbe za pirotehničke nadglednike ili nadzornike da se do 30. travnja 2013. godine putem elektroničke pošte ( na mail: hcr@hcr.hr ) ili faxa ( na broj: 044/554-111 ) jave u HCR.

HCR naglašava da ova obavijest nije ponuda za zasnivanje radnog odnosa, te da temeljem dostavljenih prijava HCR ne preuzima obvezu upućivanja na tečaj za pirotehničkog nadglednika ili nadzornika, već da je je isključivo informativnog karaktera.“

NOVOSTI

16. Međunarodno simpozij Protuminsko djelovanje 2019.

MINSKA SITUACIJA

Minski sumnjiva područja u RH:
355,60 km2

Ured za razminiranje Vlade RH
CTRO