Hrvatski centar za razminiranje

RSS

City Centeru one međunarodno priznanje za humanitarni projekt Daj 5 za Petrinju bez mina

29.05.2013

City Center one je sa svojim marketinškim projektom humanitarnog karaktera 'Daj 5 za Petrinju bez mina' osvojio međunarodno priznanje ICSC European Community Support Award. Osim vrijednog priznanja City Center one dobio je i 5.000 dolara koje je direktno usmjerio u daljnje razminiranje Hrvatske.
Humanitarna akcija 'Daj 5 za Petrinju bez mina' započela je na 5. rođendanu City Centera one, u listopadu 2011. kada se veliki broj osoba iz javnog života uključio u akciju pripremajući koktele, a brojni posjetitelji Centra te koktele su kupovali za simboličnih 5 kuna. Na taj način prikupilo se 55.000 kuna, a City Center one donirao je dodatnih 150.000 kuna. International Trust fond taj iznos je udvostručio tako da se, u kolovozu 2012., razminiralo čak 36.000 metara četvornih Kotar šume pored Petrinje čime se tamošnjem stanovništvu omogućio sigurniji život.
European Community Support Award cijenjena je međunarodna nagrada koja se na godišnjoj razini dodjeljuje za najbolji humanitarni projekt nekog shopping centra iz cijele Europe i Južnoafričke republike, a International Council of Shopping Centeres (ICSC) upravo je projekt City Centera one, event agencije Conor komunikacije i kreativne agencije ZOO prepoznao kao najbolji. Ovo je prva takva nagrada pristigla u Hrvatsku, a dodijeljena je 14. svibnja u sklopu dodjele Solal Marketing Awards u Londonu.
Ovim priznanjem i nominacijom za Albert Sussman Internatioanl Community Support Award, City Center one predstavljat će Europu u odabiru najboljeg humanitarnog projekta shopping centara u cijelom svijetu.

NOVOSTI

16. Međunarodno simpozij Protuminsko djelovanje 2019.

MINSKA SITUACIJA

Minski sumnjiva područja u RH:
351,00 km2

Ured za razminiranje Vlade RH
CTRO