Hrvatski centar za razminiranje

RSS

Splitsko – dalmatinskoj 9,7 milijuna, a Osječko – baranjskoj 7,31 milijuna kuna za razminiranje poljoprivrednih površina

29.11.2016

23. odnosno 24. studenog 2016. godine od strane Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, temeljem članka 17. stavka 2. točke 2. Pravilnika o dodjeli potpore za «Razminiranje poljoprivrednog zemljišta» iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske i Natječaja za podnošenje zahtjeva za potporu iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (EPFRR) – donesene su odluku o dodjeli sredstava Splitsko – dalmatinskoj i Osječko – baranjskoj županiji.

Nakon provedenog postupka javne nabave koji je dovršen donošenjem odluka o odabiru te potpisanih ugovora o razminiranju poljoprivrednih površina na području Splitsko – dalmatinske županije ( 1.003.607 četvornih metara) i Osječko - baranjske (912.748 četvornih metara) od strane Agencije provedena je administrativna obrada zahtjeva za potporu kojom je utvrđeno da su obje županije, kao korisnice, udovoljile uvjetima propisanim Pravilnikom i Natječajem.

NOVOSTI

16. Međunarodno simpozij Protuminsko djelovanje 2019.

MINSKA SITUACIJA

Minski sumnjiva područja u RH:
351,00 km2

Ured za razminiranje Vlade RH
CTRO