Hrvatski centar za razminiranje

RSS

Do 30. kolovoza prijave za malonogometni turnir »SPES i Škola nogometa Kranjčar - Za Hrvatsku bez mina!»

27.08.2007

U organizaciji tvrtke SPES – centra za poduke i prevodilaštvo iz Zagreba i Škole nogometa Kranjčar, a u sklopu dobrotvorne akcije za razminiranje Hrvatske pod nazivom «Ako želite Hrvatsku bez mina, koristite SPES!», u Adamovcu u blizini Zagreba ovoga vikenda (1. i 2. rujna) odigrat će se 1. malonogometni turnir «SPES i Škola nogometa Kranjčar – Za Hrvatsku bez mina!» od kojega će sav prihod ići izravno za razminiranje Hrvatske. Ovaj turnir, koji bi mogao prerasti u tradicionalni, igrat će na prekrasnom terenu s umjetnom travom Škole nogometa Kranjčar u Adamovcu.

Prijave momčadi za turnir započele su 7. kolovoza, a zaprimaju se do četvrtka 30. kolovoza do 12 sati. Kotizacija po momčadi iznosi 1000 kuna. Pojedina momčad može prijaviti najviše 10 igrača, a igra se u sustavu 4 igrača + vratar, te 2 X 10 minuta. Svaka momčad treba za svoje igrače osigurati dresove u boji koji želi s uočljivim (različitim) brojevima na leđima. Budući da se igra kup-sustavom, odnosno na ispadanje, u slučaju neodlučenoga ishoda izvode se sedmerci. Za najbolje 3 momčadi na turniru te za najboljega igrača i strijelca, uz pehare, bit će osigurana večera. Novčanih nagrada na turniru neće biti. Svota prikupljena od kotizacija momčadi u stopostotnom iznosu bit će uplaćena za razminiranje Hrvatske, a svi donatori koji uplate sredstva na žiroračun ove akcije za razminiranje bit će javno objavljeni na prigodnoj tiskovnoj konferenciji.
Uplatu kotizacije obavlja se izravno na žiroračun dobrotvorne akcije «Ako želite Hrvatsku bez mina, koristite SPES!»: 2360000-1500109171 (Zagrebačka banka d.d.). Prilikom uplate, u zagradama nakon svoga imena i prezimena, vođa svake momčadi treba obvezno navesti i naziv momčadi koju prijavljuje. Nakon toga, uz popis i kontakt-telefone 10 igrača koji će nastupiti za njegovu momčad, kapetan svake momčadi treba poslati i kopiju uplatnice na faks: 01-3095-915 ili pak skeniranu uplatnicu te popis i kontakt-telefone igrača na e-mail: info@spes.hr

Dosad su nastup na turniru najavile sljedeće momčadi: Hrvatski centar za razminiranje, Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi RH, Frankstahl Zagreb, Nova TV, kafić-pizzeria «Smash», Hrvatski blok, Tovedo, Hrvatski lovački savez, Tomislavgrad report, 24 sata, ŽNK Agram…
Pokrovitelji turnira su: Graver Osijek, ABC-Rent, Bionika, Trgovina kože «Lavica», Tehomarkt promo, Ugostiteljsko-građevinski obrt Vlašić, Robić d.o.o.

Zlatko Kranjčar doći će u Zagreb 30. kolovoza, te će biti nazočan tiskovnoj konferenciji u petak 31. kolovoza u Adamovcu u 11 sati gdje će biti i službeno izvlačenje parova turnira koji bi mogao započeti već u popodnevnim satima istoga dana. U subotu 1. rujna s početkom u 12.00 sati igrat će se i revijalna utakmica u kojoj će, uz Zlatka Kranjčara, nastupiti i njegovi prijatelji i suigrači iz slavnih Dinamovih dana poput Mlinarića, Ivkovića, Popovskog, Marića, Bogdanovića, Stipića, Deverića i drugih. Suparnik Kranjčarovoj momčadi bit će suorganizator turnira – SPES.

NOVOSTI

16. Međunarodno simpozij Protuminsko djelovanje 2019.

MINSKA SITUACIJA

Minski sumnjiva područja u RH:
355,60 km2

Ured za razminiranje Vlade RH
CTRO