Hrvatski centar za razminiranje

RSS

ODRŽAN SASTANAK O PRIMJENI ZAKONA O JAVNOJ NABAVI

28.02.2008

Temeljem zaključka sastanka održanog 13. veljače 2008. godine između ravnatelja HCR-a, gospodina Ota Jungwirtha i predstavnika Udruge poslodavaca u humanitarnom razminiranju, danas je Hrvatski centar za razminiranje organizirao otvoreni sastanak sa zainteresiranim predstavnicima poslodavaca na kojem je razmotrena problematika primjene novog Zakona o javnoj nabavi.

Sastanak je moderirao pomoćnik ravnatelja, gospodin Neven Karas koji je u HCR-u zadužen za poslove nabave uz aktivno sudjelovanje zaposlenica stručnih službi Kristine Dorosulić i Alenke Tepić koje svakodnevno rade na poslovima nabave, a od poslodavaca su bili nazočni predstavnici sljedećih tvrtki: Demin-ka d.o.o., I.T.P. Atlanta d.o.o., Reaseuro Worldwide d.o.o., Mustela d.o.o., Tehnoelektro d.o.o., Titan d.o.o., Enigma d.o.o., Graditeljstvo Vukić d.o.o..

Sastanak se odvijao u formi okruglog stola na kojem su sudjelovali svi nazočni. Predstavnici HCR-a ukratko su informirali predstavnike poslodavaca o najbitnijim razlikama novog zakona u odnosu na stari, o promjenama koje su izvršene u dokumentaciji za nadmetanje, načinu svog postupanja i rada dok su se predstavnici poslodavaca aktivno uključivali postavljanjem pitanja i traženjem objašnjenja.

Po završetku sastanka nazočni predstavnici poslodavaca izrazili su zadovoljstvo ovakvim vidom suradnje s HCR-om.

NOVOSTI

16. Međunarodno simpozij Protuminsko djelovanje 2019.

MINSKA SITUACIJA

Minski sumnjiva područja u RH:
355,60 km2

Ured za razminiranje Vlade RH
CTRO