Hrvatski centar za razminiranje

RSS

Svečanom primopredajom obilježeni završetci radova razminiranja u općinama Lasinja i Josipdol financirani sredstvima Europske Komisije

21.10.2008

U petak, 17. listopada 2008. godine, svečanom predajom potvrde o razminiranosti projekta „Poljoprivredne površine u općini Lasinja i Josipdol“, obilježen je završetak radova na razminiranju projekta financiranog sredstvima Europske unije iz programa CARDS 2004.
Radi se o projektu vrijednosti od 4.150.000,00 kuna, ukupno razminirane površine od oko 960.000 kvadratnih metara, prioritetno nominiranom od strane Karlovačke županije.
Predaji Potvrde, nazočili su predstavnik Delegacije Europske komisije u Republici Hrvatskoj, gospodin Martin Mayer, savjetnik za politička pitanja, ravnatelj Hrvatskog centra za razminiranje, gospodin Oto Jungwirth, dožupan Karlovačke županije, gospodin Marinko Milčić i načelnik općine Josipdol, gospodin Zlatko Mihaljević.
Po završetku službenog dijela upriličen je nogometni turnir na kome su nastupile ekipe HCR-a, Karlovačke županije i općine Josipdol.

NOVOSTI

16. Međunarodno simpozij Protuminsko djelovanje 2019.

MINSKA SITUACIJA

Minski sumnjiva područja u RH:
365,00 km2

Ured za razminiranje Vlade RH
CTRO