Hrvatski centar za razminiranje

RSS

Aktualnosti

Program prometne kulture za najmlađe

21.09.2018
HCR

Preventivna manifestacija pod nazivom „Program prometne kulture za najmlađe“ u organizaciji Ministarstva znanosti i obrazovanja, Službe prevencije Ravnateljstva policije, Jumicar Hrvatske i Udruge Preventivni program o sigurnosti u cestovnom prometu ..

Talijanski RAI na radilištu u Dabru

21.09.2018
HCR

Ravnatelj HCR-a ugostio je na radilištu razminiranja u naselju Dabar, u Ličko – senjskoj županiji, novinare talijanske nacionalne radiotelevizije - RAI, koja je iskazala zainteresiranost za snimanje reportaže o hrvatskom protuminskom djelovanju te ..

HCR na 2. međunarodnoj konferenciji "Održivi razvoj danas"

20.09.2018
HCR

U organizaciji Instituta za strateške studije „Panon“ iz Osijeka, Vukovarsko srijemske županije i Centra za kompetencije i razvoj iz Vinkovaca u Kopačevu je održana trodnevna konferencija "Održivi razvoj danas" japanskih i hrvatskih znanstvenika, ..

Prijave za osposobljavanje za rad s NUS-om II i III stupnja

20.09.2018
HCR

Obavještavamo vas da HCR-CTRO d.o.o. započinje s novim ciklusom obuke polaznika za osposobljavanje za rad s neeksplodiranim ubojnim sredstvima (NUS-om) II i III stupnja.
Prijave za II stupanj obuke (početak planiran za 05. studenog 2018.) su u tijeku, ..

Priznanje Hrvatske gospodarske komre

19.09.2018
HCR

Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Hrvatske gospodarske komore, Županijske komore Sisak dodijeljeno je priznanje Hrvatskom centru za razminiranje za doprinos stvaranju uvjeta za razvoj gospodarstva i povratak izbjeglih osoba te 20 godina postojanja.
Predsjednica ..

NOVOSTI

15. Međunarodno simpozij Protuminsko djelovanje 2018.

MINSKA SITUACIJA

Minski sumnjiva područja u RH:
376,50 km2

Ured za razminiranje Vlade RH
CTRO